Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van de workshops en nieuwsbrieven van Bleu et Vert.

In de B&V nieuwsbrieven vind je ook van alles over Gerrit's kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

Twee onweerstaanbare kortingsacties.Nieuwsbrief 80                 20 juni 2018


Beste mensen,

ALT-TEKST

Nederlanders houden van (be-)sparen. Veel mensen doen hun boodschappen niet in kleine buurtwinkels maar in een grote supermarkt: Handig en goedkoop. We zoeken graag naar de laagste prijzen en noemen dat betaalbare oplossingen. De IKEA is er groot mee geworden.

Bleu et Vert heeft nu een onweerstaanbaar aanbod voor iedereen die graag wat wil besparen. Voor de week van 8- 14 juli (beeldhouwen en Braziliaanse zang en percussie) en voor potentiële beeldhouwers in de week 15- 22 juli hebben we nu twee kortingsacties. Kies zelf welke je het beste past. Lees er alles over in deze 80e nieuwsbrief.

Deze zomer exposeert Gerrit een fotoserie in Noirétable en St Didier in Frankrijk als onderdeel van een groot festival rond het thema bomen. Kom je toevallig naar Le Phaux dan profiteer je meteen mee van de diverse activiteiten.

Het 32e seizoen ontwikkelt zich nog altijd goed. De tussenstand is nu al hoger dan de eindstand in 2015 en 2016. Nog twee aanmeldingen en ook de eindstand van 2017 is gehaald. Je leest het op bladzijde 2 van deze 80e nieuwsbrief. De schilderweken in de Franse Ardennen zitten helemaal vol. We hebben alleen nog wat plaatsen voor zangers (12- 18 augustus) en voor theatermakers (19- 25 ugustus).

In Le Phaux lopen de aanmeldingen volgens schema van de afgelopen jaren. Een aantal beeldhouw- en teken, schilderweken zijn bijna volgeboekt.

De spanning in de fototitelwedstrijd is na een mindere beurt van de voormalige nummer 1 van het klassement weer helemaal terug. De top 3 staat nu op een enkel puntje afstand van elkaar!

Marthe schreef weer een gedicht, Kwassie ziet het wat minder scherp en Gerrit Zonnebril vertelt over zijn dochters en hun vader.

Je vindt dit en nog veel meer in de 80e nieuwsbrief. We wensen je er veel plezier mee! We vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen. Schroom niet!

 

We wensen jullie een geweldige zomer en een heerlijke vakantie, waar en wanneer dan ook! 

Hartelijke groet, mede van Susan, Marthe en Jasmijn,

Gerrit van Meurs, Bleu et Vert.