Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van de workshops en nieuwsbrieven van Bleu et Vert.

In de B&V nieuwsbrieven vind je ook van alles over Gerrit's kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

Een beetje verliefd...


Nieuwsbrief 83
                                                                       19 januari 2019

Veel mensen die in Le Phaux zijn geweest zijn een klein beetje verliefd geworden op dat piepkleine gehucht in die schilderachtige natuur. We weten er alles van want we zijn zelf besmet met dat virus en gaan graag elk jaar terug.

Maar niet iedereen wil een cursus volgen om terug naar Le Phaux te kunnen.

Dit jaar zijn er nieuwe mogelijkheden in de week van 13- 20 juli. Dan organiseren we een verwenweek en een werkplaatsweek. Je kunt kiezen. In beide gevallen is de verzorging op een extra hoog peil. Zo hoef je deze week geen corvee te doen.

In de atelierweek ben je zelf actief met tekenen- schilderen en/of met beeldhouwen bezig. Je hebt de hele week en de schuur tot je beschikking en je kan je dus mooi concentreren op je beeldende werk. En Gerrit is op afroep beschikbaar om mee te kijken en te denken. Je leest van alles over de atelierweek in deze 83e nieuwsbrief.

ALT-TEKST

In de verwenweek heb je bovenal rust en tijd voor een eigen invulling van je vakantie: wandelen, fietsen, zwemmen, lezen, luieren. Maar we organiseren ook elke dag een kort actief of creatief uitstapje.
Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Hoe gaat het met de inschrijvingen voor de Wad’nweek, voor de atelierweken voor gevorderden in Drenthe, voor Bel Any en voor Le Phaux? Welke concerten zijn er deze zomer in Le Phaux? En wat is er de afgelopen tijd allemaal toegevoegd aan de website van Bleu et Vert? Lees het allemaal in de nieuwsbrief.

Wie hadden de origineelste titels in de titelwedstrijd? En hoe ziet het klassement eruit, 2 afleveringen voor het einde? Wat zijn de interessante expo’s in het land? Wat is het recept uit de B&V keuken deze keer? Wat hebben Marthe, Kwassie en Zonnebril te melden deze keer? De 83e nieuwsbrief geeft je de antwoorden.