Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van de workshops en nieuwsbrieven van Bleu et Vert.

In de B&V nieuwsbrieven vind je ook van alles over Gerrit's kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

Opstand in het seminarie


84e nieuwsbrief
                                       28 maart 2019

Beste mensen

De lente is begonnen met een reeks grijze dagen. Maar zo af en toe piept de zon er een dagje tussendoor en zet het land in een gouden glimlach. Het brengt ons hoofd een beetje op hol en we fantaseren dan al ongebreideld over de voorjaarscursus tijdens de zeilende schilderweek op de Wadden en over een tomeloze lente in Drenthe.
In de Wad’nweek is er nog één plekje en in één van de Drentheweken zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Lees er meer over in de 84e nieuwsbrief.

ALT-TEKST

Nieuws over de stand van aanmeldingen in Le Phaux en op Bel Any. Wil je deze zomer komen schilderen, beeldhouwen, zingen of theater maken? Kijk even in deze nieuwsbrief.


Op de B&V website is eindelijk de receptenpagina geopend. Zo kan je nu het hele jaar door de smaak van de B&V keuken ervaren door een gerecht zelf te maken in eigen keuken.

Bleu et Vert heeft een nieuwe raapfolder gemaakt. Wil je ons helpen met verspreiden? Je krijgt kadootjes als je B&V nieuwe mensen bezorgt. Zelfs een gratis cursusweek is een van de mogelijkheden! Lees het in deze nieuwsbrief.

ALT-TEKST

Voor het eerst maakte Gerrit twee grote Watertekeningen met grafietstift, een ervan naar aanleiding van een eigen gedicht. Je kunt de tekeningen bekijken en het gedicht lezen in deze nieuwsbrief.

De deelnemers aan de titelwedstrijd zijn nu in een razend spannende eindsprint verwikkeld. Hoe ziet het klassement eruit, zo pal voor het einde?

Een opsomming van de interessante expo’s in het land. Het recept uit de B&V keuken is deze keer van Jasmijn. Marthe moedigt je aan om nee te zeggen, Zonnebril schrijft over een kleine opstand in het seminarie en Kwassie geeft goede raad. De 84e nieuwsbrief laat het allemaal zien...

We zijn blij met de reacties die we na elke nieuwsbrief ontvangen. Dat vinden we fijn en inspirerend.

Als je iemand kent, die onze nieuwsbrief wil ontvangen, geef dan het (email)adres aan ons door. Daar zijn we blij mee, want we kunnen nieuw publiek altijd goed gebruiken.

We wensen jullie een lente met een gouden glimlach!