Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Verdien een kado met je enthousiasme

Wordt ambassadeur van Bleu et Vert!
Veel mensen delen hun enthousiasme voor onze vakanties zo aanstekelijk dat ze ons nieuwe deelnemers bezorgen. Daar zijn we enorm blij mee! Het toont dat de deelnemers tevreden zijn over hun creatieve vakantie bij Bleu et Vert. Bovendien helpt het ons om de stroom inschrijvingen voor schilderen, beeldhouwen, zingen en theater op peil te houden. Vanaf 2015 zijn we dit gaan belonen!

Voor elke 12 weken aan nieuwe deelnemers door jouw toedoen bieden we je een geheel verzorgde gratis vakantieweek aan: naar keuze schilderworkshop, beeldhouwworkshop, theaterworkshop of zangworkshop incl. standaardverblijf en alle voeding en drank. Dit op basis van de kosten van een week in Le Phaux.

Voor elke 6 weken aan nieuwe deelnemers door jouw toedoen bieden we je een geheel verzorgde gratis driedaagse zangcursus aan, verblijf in B&B bij Mayk en alle voeding en drank. Alles op basis van de kosten van een driedaagse creatieve workshop in Wamel.

Voor elke 3 weken aan nieuwe deelnemers door jouw toedoen bieden we je een fotovergroting aan op alluminium van 40 x 60 cm! Je hebt de keuze uit Gerrit’s fotoseries Licht en Beweging, Fruits de Mer, Corso Fleuri en Arbres en Été. Bekijk de series op de volgende pagina.
Deel je enthousiasme over je creatieve vakantie bij Bleu et Vert en verdien een kado!
Foto: detail van Licht en Beweging 103