Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Niks is veur niks

Atelierweken schilderen voor gevorderden in de Blauwe Bok


Data 2019
  4 mei - 10 mei
11 mei - 17 mei

Voor deze weken kun je je niet vrij inschrijven. De atelierweken hebben we in 2005 opgezet op verzoek van de leden van de Retourdagengroepen. Zij nemen dan ook als eerste een plek in. Een aantal oud leden van de Retourdagengroepen zijn andere vaste gasten aan deze weken,
Als er daarna nog altijd plaatsen vrij zijn, dan kiezen wij deelnemers uit de groep mensen die hebben aangegeven belangstelling voor een van deze weken te hebben.

Prijzen
Om de creatieve vakanties zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.
Bedragen vanaf 1-1-2019 in Euro:
Netto maandinkomen     Cursusgeld pp per week      (na aftrek vroegboekkorting)
  Tot       950                                                         215                 (155)
  950 - 1300                                                         250                 (190)
1300 - 1750                                                         285                 (225)
1750 - 2300                                                         320                 (260)
Boven 2300                                                         355                 (295)
Vroegboekkorting (cursusgeld tussen haakjes):
Bij betaling van het volledige cursusgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het cursusgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de cursusweek.

Materiaalkosten
Gebruik van gereedschap en basismateriaal (zie pagina Schilderen) zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

Kosten voor verblijf: voor de overnachtingen en voor alle voeding en drank:
Kosten voor verblijf bedragen € 310,= per persoon, per week, te betalen per bank of contant bij aankomst.
Huurprijs Pipowagen: € 109,= extra per 6 nachten contant bij aankomst te betalen aan de eigenaren van de Blauwe Bok.

Inschrijving en betaling: Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het cursusgeld hebben ontvangen op bankrekening NL42 INGB 0005 1820 71 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van de cursus en de periode.
Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige cursusgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk vier weken vóór aanvang van de cursusweek. Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.

Wil je je inschrijven? Bij deze atelierweken is geen vrije inschrijving. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zenden je een inschrijfformulier indien we nog plaats hebben in een van de weken (zie bovenaan de pagina).

Annulering:
In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusgeld verschuldigd en bovendien 75 euro reserveringskosten. Het teveel betaalde bedrag krijg je in ieder geval teruggestort. We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.