Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Niks is veur niks

Atelierweken schilderen voor gevorderden in de Blauwe Bok


Data 2021
10 sept - 17 sept (besloten groep)
17 sept - 24 sept (vrije inschrijving)

De eerste week voor leden van de Retourdagengroepen. Een aantal oud leden van de Retourdagengroepen zijn andere vaste gasten aan deze atelierweek. De tweede week is met vrije inschrijving; 
Vaak zijn er in de week van de vaste groep toch een paar plaatsen voor nieuwe deelnemers. Geef het ons gerust door indien je eens mee zou willen doen aan deze week. Dan plaatsen we je op de reservelijst.

Prijzen
Om de creatieve vakanties zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.
Bedragen vanaf 1-1-2021 in Euro:
Netto maandinkomen     Cursusgeld pp per week      (na aftrek vroegboekkorting)
  Tot       975                                                        275                 (215)
  975 - 1350                                                         315                 (255)
1350 - 1825                                                         355                 (295)
1825 - 2400                                                         395                 (335)
Boven 2400                                                         435                 (375)
Vroegboekkorting (cursusgeld tussen haakjes):
Bij betaling van het volledige cursusgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het cursusgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de cursusweek.

Materiaalkosten
Gebruik van gereedschap en basismateriaal (zie pagina Schilderen) zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

Kosten voor verblijf: voor de overnachtingen en voor alle voeding en drank:
Kosten voor verblijf bedragen € 300,= per persoon, per week, te betalen per bank of contant bij aankomst.


Inschrijving en betaling: Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het cursusgeld hebben ontvangen op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van de cursus en de periode.
Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige cursusgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk vier weken vóór aanvang van de cursusweek. Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.

Bij de eerste van de twee atelierweken is geen vrije inschrijving. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zenden je een inschrijfformulier indien we nog plaats hebben in deze week (zie bovenaan de pagina).

Annulering:
In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Indien wij de
cursus moeten annuleren (b.v. wegens corona i.g.v. code oranje of rood) dan storten we je alle betaalde bedragen retour. Indien je
zelf annuleert om welke reden dan ook (b.v. indien je de coronasituatie zelf niet vertrouwt), dan gelden onze annuleringsregels:
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd en tevens reserveringskosten: 230,=. Het teveel betaalde bedrag krijg
je in ieder geval teruggestort. We raden je dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten.