Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Niks is veur niks

Atelierweken schilderen voor gevorderden in de Blauwe Bok


Data 2020
De geplande weken in mei hebben we moeten annuleren i.v.m. het coronavirus. We hebben alternatieve data in september: 11- 18 september en 18- 25 september. In de week 11- 18 september is nog plaats. Je kunt je er vrij voor inschrijven.

De week 18- 25 september is voor een vaste groep deelnemers. De atelierweken hebben we in 2005 opgezet op verzoek van de leden van de Retourzaterdagengroep. Zij nemen dan ook als eerste een plek in in deze week. Een aantal oud leden van de Retourdagengroepen zijn andere vaste gasten aan deze atelierweek.
Als er daarna nog altijd plaatsen vrij zijn, dan kiezen wij deelnemers uit de groep mensen die hebben aangegeven belangstelling te hebben voor de atelierweek. Geef het ons gerust door indien je eens mee zou willen doen aan deze week. Dan plaaten we je op de reservelijst. Als er een plek vrij komt dan nodigen we mensen uit van deze lijst. .

Prijzen
Om de creatieve vakanties zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.
Bedragen vanaf 1-1-2020 in Euro:
Netto maandinkomen     Cursusgeld pp per week      (na aftrek vroegboekkorting)
  Tot       975                                                        275                 (215)
  975 - 1350                                                         315                 (255)
1350 - 1825                                                         355                 (295)
1825 - 2400                                                         395                 (335)
Boven 2400                                                         435                 (375)
Vroegboekkorting (cursusgeld tussen haakjes):
Bij betaling van het volledige cursusgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het cursusgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de cursusweek.

Materiaalkosten
Gebruik van gereedschap en basismateriaal (zie pagina Schilderen) zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

Kosten voor verblijf: voor de overnachtingen en voor alle voeding en drank:
Kosten voor verblijf bedragen € 290,= per persoon, per week, te betalen per bank of contant bij aankomst.


Inschrijving en betaling: Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het cursusgeld hebben ontvangen op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van de cursus en de periode.
Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige cursusgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk vier weken vóór aanvang van de cursusweek. Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.

Bij de atelierweek is geen vrije inschrijving. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zenden je een inschrijfformulier indien we nog plaats hebben in deze week (zie bovenaan de pagina).

Annulering:
In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusgeld verschuldigd en bovendien 200 euro reserveringskosten. Het teveel betaalde bedrag krijg je in ieder geval teruggestort. We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.
N.B. Indien we deze week moeten annuleren vanwege het coronavirus, zullen we alle betaalde bedragen betreffende deze week retour storten.