Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Hoe voordelig kun je genieten?

Data en prijzen creatieve vakantiecursussen in Frankrijk

Tekenen-schilderen, beeldhouwen, Verwenweek in de Auvergne 2019:

 

Tekenen/schilderen Beeldhouwen Verwenweek en Atelierweek
    13 juli  - 20 juli
20 juli  - 27 juli  20 juli  - 27 juli  
28 juli  -  3 aug 28 juli  - 3 aug   
3 aug  - 10 aug  3 aug - 10 aug  


Bovendien kun je je nu intekenen op een verwenweek. Lees er hier meer over.

* = Vrijwel volgeboekt.
Als een week is volgeboekt kan je je nog wel op de reservelijst laten plaatsen. In geval van een annulering kan je je dan alsnog inschrijven.

Van 18 - 31 augustus 2019 organiseren we creatieve vakanties op Bel Any in de Franse Ardennen:
Zie Ardennen/ data en prijzen.Prijzen

Om de creatieve vakanties zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.

Bedragen vanaf 1-1-2019 in Euro:

Netto maandinkomen Cursusgeld per persoon per week
    Tot      950 215  (155)
   950  - 1300 250  (190)
 1300  - 1750 285  (225)
 1750  - 2300 320  (260)
Boven  2300 355  (295)

Vroegboekkorting (cursusgeld tussen haakjes): 

Bij betaling van het volledige cursusgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het cursusgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de desbetreffende cursusweek.
De vroegboekkorting is verlengd tot max. vier weken vóór aanvang van de betreffende cursusweek.

Wil je nog meer korting ontvangen? Download dan het formulier van de vakantieveiling.Lees er meer over lager op deze pagina.


Materiaalkosten
Gebruik van gereedschap en basismateriaal (zie pagina's Schilderen en Beeldhouwen) zijn bij het cursusgeld inbegrepen.
Bij het beeldhouwen is de prijs van de steen niet inbegrepen en afhankelijk van gewicht en soort (ca. € 10,= - 75,=)


Kosten voor verblijf:
Kosten voor overnachtingen, alle voeding en drank: € 225,= per persoon, per week, contant te betalen bij aankomst.
Bij eigen verblijf (huisje, camping, etc) zonder de maaltijden van Bleu et Vert betaal je als kosten voor twee begin- en een einddiner en voor de koffie, thee, etc. tijdens de cursus: € 60,=
Privékamer: € 115,= per week extra, contant te betalen bij aankomst.

Kosten voor de diverse appartementen
 
 
Inschrijving en betaling:
Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het cursusgeld hebben ontvangen op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van de cursus en de periode.
 
Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige cursusgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk vier weken vóór aanvang van de cursusweek.
Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.


Wil je je inschrijven? Klik hier voor het inschrijfformulier teken-, schildercursus

Klik hier voor het inschrijfformulier beeldhouwcursus

Klik hier voor het inschrijfformulier Verwenweek of Atelierweek

Klik hier als je een overzicht van de data en prijzen wilt downloaden.

Annulering:

In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusgeld verschuldigd en bovendien 165 euro reserveringskosten.
Het teveel betaalde bedrag krijg je in ieder geval teruggestort. We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.


Bleu et Vert - veiling:
Naast de definitieve boeking heb je de mogelijkheid om een voorlopige boeking te doen via de Bleu et Vert veiling. Het geeft je de mogelijkheid om tegen een sterk verlaagd tarief deel te nemen aan een van de creatieve vakantiecursussen in Le Phaux. Hoe werkt het? Je vult een voorlopig inschrijfformulier in en je doet daar een bod in hele euro's voor je cursusgeld op een week naar keuze. Het minimumbedrag van je bod is 25 euro. Je maakt dit bod over op onze bankrekening.
Één week vóór aanvang van de betreffende cursus hoor je definitief of je bod voldoende is geweest voor definitieve inschrijving. Is dat niet het geval, krijg je het betaalde bedrag alsnog in zijn geheel teruggestort. Ben je definitief ingeschreven, dan betaal je bij aankomst in Le Phaux nog wel de 225 euro verblijfskosten.
Bij annulering van jouw kant ben je ten aller tijden reserveringskosten van € 165,= verschuldigd (als deel van de 225 verblijfskosten) en bovendien het volledige geboden lesgeld, tenzij jouw bod één week vóór aanvang onvoldoende blijkt te zijn. In dat geval storten we je volledige betaling retour.

Wil je een bod doen? Klik hier voor het inschrijfformulier Bleu et Vert veiling teken-, schildercursus

Klik hier voor het inschrijfformulier Bleu et Vert veiling beeldhouwcursus of verwenweek


Appartementen:
A: Le Phaux, 4 personen. Zeer sfeervol gerenoveerd huisje midden in het gehucht op 100 mtr van de cursuslokatie. Prijs: 300,= per week extra.
B: St Jean la Vêtre 4-5 pers. Erg eenvoudig huisje op boerenerf op 2,5 km van Le Phaux. Prijs: 200,= per week extra.
C: Noirétable, 4 pers. Rustig gelegen huis in de bebouwde kom op 4,7 km van Le Phaux. Prijs: 300,= extra (2013).
D: La Rivalsupt, 2 pers. Nieuw en onafhankelijk appartement in gerenoveerde boerderij net buiten een klein gehucht op 2,5 km van Le Phaux. Prijs 265,= per week extra (2013).
E: Les Salles, 6 pers. Recent gerestaureerd huis met magnifiek uitzicht op een meertje en een kasteel. Ca 10 km van Le Phaux. Prijs 475,= (2013).
F
: La Gilbernie, 2 pers. Eenvoudig en schitterend gelegen huisje bij biologische boerderij annex restaurant met uitzicht op een klein meertje (6 km van Le Phaux). Zeer sympathieke eigenaren. Prijs 325,= per week extra (2017).
Huurprijzen van de appartementen zijn per week incl. energiekosten, contant te betalen bij aankomst in Le Phaux. Huisjes C t/m E: Prijzen van 2013. De prijzen van 2018 zullen mogelijk ca 10 % hoger liggen. Meer informatie over de appartementen vind je op de pagina Accommodatie.