Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Hoe makkelijk kun je je inschrijven?

Schildercursus en beeldhouwcursus

Inschrijven voor een schildercursus, beeldhouwcursus, zangcursus of theatercursus bij Bleu et Vert in Frankrijk

Je kunt een inschrijfformulier downloaden door te klikken op een van de formulieren voor een definitieve inschrijving. Kies dan de optie openen. Vul het formulier in, sla het op en mail het ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je een folder met inschrijfformulier ontvangen, bel, schrijf of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons even. We hebben een oude folder van jaren geleden. Maar we kunnen je die wel nog toezenden. Vergeet niet je postadres in je email te vermelden. We sturen je dan de folder zo snel mogelijk toe.

Schrijf je in voor een schildercursus, beeldhouwcursus, zangcursus of theatercursus bij Bleu et vert in Frankrijk.
Doe ook mee aan een schildercursus, beeldhouwcursus, zangcursus of theatercursus bij Bleu et vert in Frankrijk

Formulieren voor een inschrijving via de Bleu et Vert veiling:

Mocht je een bod willen uitbrengen op een cursusplek via de Bleu et vert veilig, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag ons om een veilingformulier.