Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Boter bij de vis

De Wad'nweek 2020 hebben we moeten annuleren. We achten het op dit moment i.v.m. corona niet veilig genoeg om met een groep op het schip, een betrekkelijk kleine ruimte, te verblijven. We hopen in 2021 het schilderen en zeilen weer op veilige wijze te kunnen combineren op de Vlieter van Jan Rijswijk.

Indien de week is volgeboekt, kan je je nog wel op de reservelijst laten plaatsen. In geval van een annulering kan je je dan alsnog inschrijven.

Prijzen
Om de Wad'nweek zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.

Bedragen vanaf 1-1-2020 in Euro:

Netto maandinkomen Lesgeld per persoon per week
    Tot      975 275  (215)
   975  - 1350 315  (255)
 1350  - 1825 355  (295)
 1825  - 2400 395  (335)
Boven  2400 435  (375)


Vroegboekkorting (lesgeld tussen haakjes):
Bij betaling van het volledige lesgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het lesgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden voor aanvang van de Wad'nweek.

Materiaalkosten
Gebruik van teken- schildermateriaal zijn bij het lesgeld inbegrepen. Meer informatie: zie pagina Schilderen.

Kosten voor verblijf:
Kosten voor overnachtingen: € 240,= per persoon, per week, contant te betalen bij aankomst. Kosten voor alle eten en drinken: € 125,= per persoon per week.

Inschrijving en betaling
Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het lesgeld hebben ontvangen op: bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van Wad'nweek. Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige lesgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de Wad'nweek. Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.

Klik hier als je een definitief inschrijfformulier wilt downloaden.

Klik hier als je een overzicht van de data en prijzen wilt downloaden.


Bleu et Vert - veiling
Naast de definitieve boeking heb je de mogelijkheid om een voorlopige boeking te doen via de Bleu et Vert veiling. Het geeft je de mogelijkheid om tegen een sterk verlaagd tarief deel te nemen aan de Wad'nweek. Hoe werkt het? Je vult een voorlopig inschrijfformulier in en je doet daar een bod in hele euro's voor de Wad'nweek. Dat mag zelfs maar één euro zijn. Je maakt dit bod over op onze bankrekening samen met het bodembedrag van 325 euro voor overnachtingen, eten en materiaal.
Één week vóór aanvang van de Wad'nweek hoor je definitief of je bod voldoende is geweest voor definitieve inschrijving, tenzij je een van de twee laagste bieders bent. De twee laagste bieders krijgen pas drie dagen vóór het vertrek zekerheid over meevaren. Indien er een hoger bod komt of een volledige inschrijving, val je alsnog af.
In dat geval krijg je het betaalde bedrag in zijn geheel teruggestort. 

Wil je een bod doen? Klik hier voor het voorlopig ofwel veilinginschrijfformulier

Annulering
In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Bij een definitieve inschrijving geldt: Bij annulering van jouw kant ben je ten aller tijden de kosten voor overnachtingen van € 240,= verschuldigd. Tot vier weken vóór aanvang ben je tevens 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de Wad'nweek ben je bovendien het volledige cursusgeld verschuldigd, alsmede 75 euro voor algemene kosten aan keuken en kok.
Bij een voorlopige boeking via de Bleu et Vert Wad'nveiling geldt: Bij annulering van jouw kant ben je ten aller tijden het volledige bodembedrag van 325 euro verschuldigd, alsmede het volledige geboden bedrag. Mocht je bod uiteindelijk onvoldoende blijken te zijn om mee te varen, zullen we het betaalde bedrag alsnog in zijn geheel retourneren.
We raden je sterk aan een annuleringsverzekering af te sluiten.