Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Met je eigen vrienden of met het personeel

Individuele coaching, teambuiding of creatief feest

Coaching.
Bleu et Vert biedt coaching aan bij de ontwikkeling van je schilder- en tekenvaardigheden. De coaching bestaat uit een gesprek van een uur over je meegebrachte werk. Middels vragen en antwoorden, tips en stimulerende opmerkingen zet Gerrit met enthousiasme, humor en respect een toon waarin je werk tot verdere ontplooiing kan komen.

Teambuilding of creatief feest.
Heb je iets te vieren? Het is mogelijk om bij Bleu et Vert een kunstzinnig feest te boeken. Je kunt denken aan een bedrijfsuitje in de vorm van een teambuilding of een personeelsfeest. Je kunt ook denken aan een familiefeest of een vriendenactiviteit.

In nauw overleg met jou maken we een programma op maat. We kunnen inzetten op stevig creatief werken of op een ontspannen invulling. Bleu et Vert zorgt voor koffie, thee, taart en desgewenst ook voor een lunch of een uitgebreid driegangendiner.

In het verleden organiseerden we dergelijke kunstzinnige bijeenkomsten voor o.a. een groep managers van KPN, voor de faculteit geneeskunde van de Universiteit in Utrecht, voor het Nederlands Huisartsen Genootschap, voor de businessclub van handbalvereniging Quintus, enz.

We gaven ook op creatieve manier vorm aan huwelijksfeesten, bijzondere verjaardagen, vriendschaps- en vrijgezellenfeestjes. Zo vierde een (groot)moeder haar 65e verjaardag in het atelier in Wamel met al haar kinderen en kleinkinderen. En een groep vriendinnen portretteerde elkaar tijdens een vrijgezellenfeest in de buitenlucht.

Teambuilding of een creatief feestje kunnen we t/m 15 personen op ons atelier organiseren. Maar het is ook mogelijk om zelf voor een locatie te zorgen.
Mocht je interesse hebben in coaching, teambuilding of en een creatief feestje: informeer dan via e-mail of telefoon naar de mogelijkheden.